BRUTALNA ODBIJENICA NA DODIKOV POZIV: "Na miting ne zove RS već dezerteri, lopovi i šverceri"

Mada ni Dončić nije bolji od onih koji ga pozivaju na skup.

  • Politika

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

"Tužno je i žalosno da se nakon više od tri decenije od stvaranja RS-a skupovi boraca nazivaju izdajničkim, a skupovi dezertera i ratnih švercera patriotski'', kaže zastupnik u NSRS-u i član Predsjedništva Narodnog fronta Radislav Dončić. 

On tvrdi da je upravo takav skup zakazan za 18. april ove godine, te da se režim, po ko zna koji put, sakriva iza naroda i RS-a.

"Svoje fotelje i pokradene milione pokušavaju da odbrane mitingom pod nazivom 'Srpska te zove', ističe Dončić i poručuje da "ne zove RS već dezerteri, lopovi i šverceri".

"Na taj skup će vjerovatno doći i dosta poštenih i časnih građana RS-a zaposlenih u javnim preduzećima koje režim može kontrolisati i ucjenjivati, ali skup će prvenstveno biti promocija 'velikog vođe' i njegovih poslušnika. Među poslušnike ubrajam i one koji pripadaju satelitskim, režimskim strankama, ali i one koji se lažno predstavljaju kao opozicija, a sluge su režima. U četvrtak će pasti maske tih navodnih opozicionara", zaključuje Radislav Dončić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...