MAŠIĆEVA REAKCIJA NA TWEET GORICE DODIK: "Vrijeđa i crta metu Saši Magazinoviću samo zato što je ČOVJEK"

"Dodikovo lajavo i mržnjom opčinjeno mladunče..."

  • Mini market

  • 17. Apr. 2024  17. Apr. 2024

  • 1

Zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Damir Mašić (SDP) reagirao je na tweet kćerke predsjednika RS-a Milorada Dodika, Gorice Dodik u kojem je Sašu Magazinovića nazvala izdajnikom. 

"Dodikovo lajavo i mržnjom opčinjeno mladunče koje, kao ni tata ni brat, nije u stanju da objasni porijeklo svoje imovine niti kako su kao porodica došli do miliona KM iz Investiciono-razvojne banke RS-a, vrijeđa i crta metu Saši Magazinoviću samo zato što je ČOVJEK. Sikter stoko!", napisao je Mašić.

Podsjetimo, Dodikovoj kćerki je zasmetao stav zastupnika SDP-a u Parlamentu BiH Saše Magazinović. On je jučer najavio da će kao član delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Vijeću Evrope u Strasbourgu, "prilikom izjašnjavanja o mišljenju o članstvu Kosova u Vijeću Evrope, glasati na osnovu ubjeđenja da svi građani Kosova zaslužuju mogućnosti koje daje Vijeće Evrope"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...