DRAMATIČAN VIDEO IZ WASHINGTONA: "Ako Putin porazi Ukrajinu, napast će..."

Radije bih poslao metke u Ukrajinu nego američke momke", kazao je on.

  • Svijet

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Predsjednik Zastupničkog doma SAD-a Mike Johnson: Ako Putin porazi Ukrajinu, sljedeći će napasti druge nacije.

"Pružanje smrtonosne pomoći Ukrajini upravo sada je kritično važno... Radije bih poslao metke u Ukrajinu nego američke momke", kazao je on.

Podsjetimo, osigurana je ključna dvopartijska podrška Predstavničkog doma američkog Kongresa za planiranu pomoć od 95 milijardi dolara američkim saveznicima Ukrajini, Izraelu i Tajvanu.

To je postignuto tako što je predsjednik-a SAD Joe Biden, iz Demokratske partije, podržao prijedlog prvog čovjeka Predstavničkog doma američkog Kongresa, opozicionog republikanca Michaela Jonsona za odobravanje te pomoći.

Više pročitajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...