PAPARAZZI U AKCIJI: Jennifer Lopez "uhvaćena" na ulici, ovako izgleda bez Photoshopa...

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez tokom šetnje New Yorkom, a na njihovim fotografijama izgleda drugačije nego na onima koje sama objavljuje.

  • Estrada

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Latino diva Jennifer Lopez i s 54 godine opravdano slovi kao jedna od najseksi žena svijeta, a rado se i sama na društvenim mrežama hvali svojom besprijekornom figurom i tijelom bez mane.

No pjevačicu su sada paparazzi snimili tokom šetnje New Yorkom, a njihove neobrađene fotografije otkrile su da je stvarnost ipak nešto drugačija od onoga što vidimo na društvenim mrežama i u njezinim spotovima.

Ono što prvo upada u oči jest njezin stomak, koji nije toliko zategnut kao na uređenim fotografijama, a zbog linije iznad njezina pupka na društvenim mrežama pojavile su se i teorije da je bila na zahvatu liposukcije.

Fotografije pogledajte u galeriji.

        

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

No unatoč razlici između njezinih stvarnih i uređenih fotografija, sigurni smo da će se mnogi složiti da J.Lo izgleda fenomenalno za svoju dob i da joj, zapravo, uopće nisu ni potrebni filtri i fotošop.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...