TURSKI MEDIJI PIŠU: Edin Džeko dobio "nemoralnu ponudu", napušta Fenerbahče?

Kapiten Fenerbahcea bi u Al Ittihadu imao 15 miliona eura (29.3 miliona KM) godišnje plate

  • Sport

  • 18. Apr. 2024  

  • 0

Iako u poznim igračkim godinama, legendarni bh. reprezentativac Edin Džeko još uvijek itekako zna da zabija pogotke na velikoj sceni.

Džeko tako u mjesecima koji su iza nas trese protivničke mreže u dresu turskog velikana Fenerbahčea, ali se u ovom klubu prema posljednjim informacijama neće još dugo zadržati.

Ako je vjerovati vijestima iz Turske, jedan tim još uvijek nije odustao od njegovog dovođenja i postaje sve realnije da će popularni Dijamant promijeniti sredinu. 

Naime, Al Ittihad navodno nudi 20 miliona eura za iskusnog napadača, te se Džeki smiješi nastavak karijere u Saudijskoj Arabiji, državi u kojoj već nastupaju brojna poznata imena.

Kapiten Fenerbahcea bi u Al Ittihadu imao 15 miliona eura (29.3 miliona KM) godišnje plate, što bez ikakve dileme nije ponuda kakva se dobija svaki dan, čega je svjestan i sam 38-godišnjak. Podsjećamo, Edin Džeko je kroz bogatu karijeru nastupao za velike klubove poput Wolfsburga, Manchester Cityja, Rome i Intera, a čini se da će posljednju epizodu u Evropi imati u Istanbulu, javlja SportAM.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...