NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE UDOVOLJIO ZAHTJEVU SVOG SINA: "To nećeš nositi sa devet godina"

Priznao je Đoković da je Dimitrov u nekoliko navrata bio glavna tema, i to zbog sina srbijanskog tenisera, Stefana.

  • Zabava

  • 18. Apr. 2024  18. Apr. 2024

  • 0

Novak Đoković razgovarao je s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom i tokom “online” druženja dotakao se zanimljive teme.

Priznao je Đoković da je Dimitrov u nekoliko navrata bio glavna tema, i to zbog sina srbijanskog tenisera, Stefana.

"U redu Grigore, znam da si fan Van Cleef narukvica. Koliko ih imaš?", upitao je srbijanski teniser, na šta je Dimitrov iz topa odgovorio: "Novače, više nego što možeš da staviš na zglob, čovječe. Ja sam veliki fan Van Cleefa."

Novak je potom otrkio šta želi njegov sin Stefan.

"Oh, usput, moj sin je tražio da nabavi jednu, a ja sam rekao ne, nećeš nositi Van Cleef narukvicu sa devet godina. Onda je on pitao: 'Zašto onda Dimitrov nosi?' Samo da te obavijestim, o tebi se priča u kući", kazao je prvi reket svijeta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...