SRETAN KRAJ POTRAGE: Pronađena Tijana Simić koja je nestala u martu u Beogradu

Potraga je bila otežana zbog činjenice da ona sa sobom nije imala mobilni telefon

  • Hronika

  • 24. Apr. 2024  

  • 1

Tijana Simić, koja je 13. marta nestala na Karaburmi u Beogradu, pronađena je, što je potvrdila njena sestra na društvenim mrežama.

Detalji još nisu poznati.

Podsjetimo, Tijana Simić posljednji put je viđena 13. marta i njen nestanak bio prijavljen je policiji.

Potraga je bila otežana zbog činjenice da ona sa sobom nije imala mobilni telefon, ali i osjetljiva jer boluje od bipolarnog poremećaja.

Tijanina sestra, Sofija Petković početkom aprila govorila je za Vreme, kada je objasnila da je njena bolest u početku, dok su joj roditelji bili živi, bila kontrolisana redovnom terapijom. Nakon što su roditelji preminuli, njena rođena sestra Jovana pokušala je da dobije starateljstvo ili da je hospitalizuje, ali bezuspješno.

Sofija je tada otkrila i da je potraga, poslije dvije nedjelje, u potpunosti prepuštena porodici, te da je policija tada uspjela jedino da ispita komšije na Karaburmi i kontaktira bolnice.

„Posljednje što su nam u policiji rekli je da ne mogu da nam zabrane da tražimo moju sestru, ali da oni ne mogu ništa da učine, jer su svi resursi trenutno usmjereni na potragu za nestalom dvogodišnjom djevojčicom“, rekla je tada za „Vreme“ Tijanina rođaka Sofija.

Na sreću, Tijana je na kraju, poslije više od mjesec dana – pronađena.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...