NESREĆA NA RADU: Radnik pao sa zgrade u Banjoj Luci, teško je povrijeđen

Povrijeđenom se ukazuje ljekarska pomoć u UKC RS.

  • Hronika

  • 24. Apr. 2024  

  • 0

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen kada je pao sa zgrade u izgradnji u Banjoj Luci.

Kako saznaju Nezavisne, nesreća se dogodila danas.

Ekipa Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banja Luka izašla je na teren, ukazala mu pomoć te sanitetskim vozilom odvezla povrijeđenog radnika u UKC RS.

Iz PU Banja Luka navode da je nadležnoj policijskoj stanici danas oko 13.40 sati prijavljeno je da je radnik firme koja izvodi radove na stambenoj zgradi u Banjoj Luci, pao sa ljestvi (merdevina) kojom prilikom je povrijeđen.

- Povrijeđenom se ukazuje ljekarska pomoć u UKC RS. U toku je vršenje uviđaja na mjestu nesreće, a o svemu je obaviješten dežurni tuzilac OJT Banja Luka, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...