ZVIJEZDA "BEVERLY HILLSA": Glumica snimljena u rijetkom izlasku u jeku borbe s opakom bolešću (FOTO)

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem prije nje", iskreno je rekla 52-godišnja glumica.

  • Show

  • 26. Apr. 2024  

  • 0

Glumica Shannen Doherty primijećena je kod odmarališta Soho House u Malibuu u Kaliforniji. Zvijezda Beverly Hillsa živi s rakom četvrtog stepena, a u svom podcastu često govori o svom stanju. Sada je viđena u Malibuu u društvu prijateljice s kojom je išla na ručak.

image

Shannen Doherty u Malibuu u društvu prijateljice (Foto: Profimedia)

 

U svom podcastu je početkom aprila podijelila kako joj je trenutno prioritet njezina majka.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem prije nje", iskreno je rekla 52-godišnja glumica.

"To bi joj bilo tako teško, pa želim da joj neke druge stvari budu puno lakše. Ne želim da ima hrpu stvari kojih se mora riješiti... Ne želim da ima četiri skladišta ispunjena namještajem", dodala je.

image

Shannen Doherty u Malibuu u društvu prijateljice

 

Podsjećamo, Shannen je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine. Potom je bila u remisiji 2017., a rak joj se vratio u četvrtom stadiju 2019. godine. Potom je u januaru 2023. bila na operaciji mozga i terapiji zračenjem. U novembru prošle godine otkrila je da joj se rak proširio na kosti i da joj zbog toga ostaje "još tri do pet godina života", prenosi Index.hr.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...