OGLASIO SE DJED BRUTALNO UBIJENOG ČOVJEKA: "Upozoravao sam ga da je se kloni"

"Ona je planirala da u tu kuću, koju sam ja napravio i gdje je živjela sa mojim Dejanom, dovede ljubavnika", kroz suze navodi potreseni čovjek.

  • Hronika

  • 01. Maj 2024  01. Maj 2024

  • 0

Tijelo Dejana Paunovića (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku.

Iako se najprije mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri mjeseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umješana njegova supruga Slađana Paunović (25) i dvojica mladića S. M. (25) i maloljetnik (17).

Djed ubijenog Dejana navodi da mu nikako nije jasno kako kako njihova snajka još nije osuđena.

Kako navodi potreseni čovjek, po saznanju da je Dejan nastradao, dok se vjerovalo da je poginuo u nesreći, svi su se potresli jer su izgubili sina, unuka, oca – glavu porodice. Među ožalošćenima tada bila je i njegova supruga Slađana Paunović.

"Oplakivali smo Dejana i njihovu djecu. Ljudi su oplakivali četvoro djece koja su ostali sa majkom, ona je bila potresena, djelovala je da pati, odnosno, mi nismo ni pomišljali da se folira, da bi se ubrzo sve okrenulo. Majka je uhapšena, a saznalo se da moj Dejan nema četvoro djece sa tom ženom već trojicu sinova. Ona je planirala da u tu kuću, koju sam ja napravio i gdje je živjela sa mojim Dejanom, dovede ljubavnika", kroz suze navodi potreseni čovjek.

Sagovornik ističe i da su upozoravali Dejana da je se čuva, ali da on to nije htio da prihvati.

alt

Dejan i Slađana (Foto: Društvene mreže)

On dodaje da su članovi porodice i ranije ukazivali ubijenom Dejanu da se spekuliše da djevojčica nije njegova kćerka.

"Evo sada vidimo šta su mogli i učinili. Ubili suga, zapalili i uništili nam kuću za vijek vjekova", kaže potreseni čovjek.

Potreseni deda navodi da ga srce boli od žalosti. I ovo nije prva tragedija koja ga je zadesila.

– Sin mi je pogunio, udavio se u rijeci. Dejan je živio sa nama, a sada sam i njega izgubio. Mučki je ubijen na jednom mjestu, pa su ga prevezli, ispreturali, polili benzinom i zapalili na drugom. Prošao je golgotu, sirotan. Dejan je crnčio, radio i borio se za djecu, da im obezbjedi sve, pa i njoj. Živjela je kao gospođa – zaključio je sagovornik.

"Crna udovica" negirala zločin

Slađana Paunović (28), S. M. (25) i maljoletni mladić (17) saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu zbog krivičnog djela teško ubistvo oktobra prošle godine.

Slađana P, supruga ubijenog Dejana P, u svojoj odbrani negirala je umješanost u zločin, kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i djecu, što će dalje biti predmet dalje provjere. S. M., koji je bio najbolji drug ubijenog Dejana, i maloljetni sedamnaestogodišnji mladić priznali su svoja krivična djela, saopšteno je tada iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

 Podsjetimo, policija je ranije saopštila da se sumnjiče da su 5. avgusta nasmrt pretukli Dejana Paunovića a onda su njegovo tijelo stavili u automobil, gurnuli ga s puta i zapalili, piše Nova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...