TARIK GA JE U ČUDU GLEDAO: Takmičar u „Milijunašu“ riskirao na 13. pitanju, pa zbog pogrešnog odgovora izgubio čak…

Ispraćen je gromoglasnim pljeskom publike čije je simpatije osvojio.

  • Show

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 0

Josip Tomurad bio je prvi najbrži prst i otvorio je novu epizoru "MIlijunaša". Dolazi iz Marije Bistrice, živi u Zagrebu, a ovo mu je bio prvi nastup u nekom kvizu. Josip je s lakoćom odgovorio na 11. pitanja bez pomoći džokera!

Prvi mu je zatrebao tek na 12. filmskom pitanju koje je glasilo: "Koji je film na dodjeli Oscara pobjedničkim proglasila Michelle Obama javivši se iz Bijele kuće?".

Njegov džoker “zovi” nije bio siguran u tačan odgovor pa je Josip na istom pitanju iskoristio i džoker “pola-pola” nakon kojeg su ostali odgovori pod B Pokojni i C Argo.

Iako i dalje nije bio siguran, Josip nije htio iskoristiti i posljednji džoker “pitaj publiku” jer je vjerovao da će i oni pogađati između dva odgovora.

Odlučio se za odgovor pod C Argo i osvojio lijepih 18.000 eura!

Josip Tomurad, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT 

Ipak, “nesretno” 13. pitanje zaustavilo je hrabru Josipovu igru. Iako je znao za legendu o glasniku Fidipidu, nije bio siguran u tačan odgovor, no nije htio ni iskoristiti pomoć posljednjeg džokera “pitaj publiku”.

Samostalno se odlučio za odgovor pod A Alkibijadovoj, no tačan je bio pod C Miltijadovoj te je Josip s osvojenih 18.000 eura pao na 5.000 eura.

Ispraćen je gromoglasnim pljeskom publike čije je simpatije osvojio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...