NEODOLJIVA JE: Atraktivna muzičarka u dosad neviđenom izdanju pokazala kako održava svoju seksi liniju

Lola Astanova na glasu je kao najseksepilnija pijanistica svijeta. Ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti, a pažnju javnosti privlači svojim modnim stilom i savršenom figurom. Otkrila je što je zaslužno za to

  • Show

  • 08. Jan. 2020  

  • 0

Slavnu pijanisticu koja se često povezivala s našim violončelistom Stjepanom Hauserom, pratitelji su navikli gledati u oskudnim modnim kombinacijama u kojima pršti od seksipila, no sada se pokazala u sportskom izdanju odjevena u neonske tajice i topić. 'Poznato je da pijanisti provodite većinu svog vremena sjedeći, ali se uvijek trudim ostati u formi i kretati se. Ako vas zanima, povremeno mogu pokazati kako to izgleda', poručila je obožavateljima.

Video snimke u kojima na svom Instagram profilu pokazuje kako vježba za klavirom i u teretani, očekivano su izazvale more oduševljenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...