SRETAN PAR: Vlatka Pokos prvi put snimljena s novim muškarcem (FOTO)

U Makarskoj će se održati Europsko prvenstvo u ragbiju.

  • Show

  • 23. Apr. 2024  

  • 0

Pjevačica i voditeljica, 54-godišnja Vlatka Pokos, prošle je sedmice izazvala veliku medijsku pažnju kad je objavila da je zaljubljena, da se zbog ljubavi vratila u Hrvatsku i kad je otkrila da je njezina ljubav bivši sportaš.

image

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac (Foto: Cropix)

Brzo je otkriveno da se radi o 45-godišnjem Većeslavu Holjevcu, bivšem ragbijašu, danas predsjedniku Hrvatskog ragbijaškog saveza, i unuku istoimenog poznatog zagrebačkog gradonačelnika, političara i pisca, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vlatku i Većeslava je fotoreporter Slobodne Dalmacije snimio u Makarskoj, gdje su mu zadovoljno i nasmiješeno pozirali.

U Makarskoj će se, inače, održati Europsko prvenstvo u ragbiju od 7. do 9. juna, a zaljubljeni Većeslav je uključio svoju voljenu Vlatku kao voditeljicu današnje konferencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...