DRAMA NA BLISKOM ISTOKU, ODJEKUJU DETONACIJE: Ruski borbeni avioni napali nekoliko gradova...

Taj napad uslijedio je svega dva dana od kako je stupilo na snagu primirje dogovoreno s Turskom, rekli su Reutersu očevici i izvori iz redova pobunjenika

  • Svijet

  • 15. Jan. 2020  

  • 0

Ruski boreni avioni napali su nekoliko gradova u provinciji Idlib na sjeverozapadu Sirije koje drže pobunjenici, prenijela je agencija Reuters. 

Taj napad uslijedio je svega dva dana od kako je stupilo na snagu primirje dogovoreno s Turskom, rekli su Reutersu očevici i izvori iz redova pobunjenika.

Kako se navodi, na meti napada bili su Kan al Subl, Masaran i još nekoliko gradova na jugu provincije Idlib, poslednjem uporištu pobunjenika, koje je prethodno bombardirano više od mjesec dana.

(SB / Agencije)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...