BIĆE JOŠ BOLJE: Begović zanimljivom porukom proslavio prvu pobjedu kao igrač "Milana"

Za razliku od Begovića svih 90 minuta duela sa SPAL-om na terenu je proveo Rade Krunić, novi timski kolega nekada prvog golmana našeg nacionalnog tima

  • Sport

  • 16. Jan. 2020  16. Jan. 2020

  • 0

Milan je izborio plasman u četvrtfinale Kupa Italije nakon što je sinoć na "San Siru" s 3:0 bio bolji od SPAL-a.

Iako je od pojedinih italijanskih medija bio najavjen kao mogući starter, bosanskohercegovački golman Asmir Begović koji je prije samo dva dana stigao u Milan kao posuđeni igrač Bournemoutha, utakmicu sa SPAL-om odgledao je s klupe.

Prednost u odnosu na Begovića dobio je Antonio Donnarumma, stariji brat prvog golmana Rossonera i reprezentacije Italije Gianluigija Donnarumme.

Za razliku od Begovića svih 90 minuta duela sa SPAL-om na terenu je proveo Rade Krunić, novi timski kolega nekada prvog golmana našeg nacionalnog tima.

Iako nije igrao Begović je očito bio izuzetno zadovoljan pobjedom njegovog novog kluba, koju je “proslavio” zanimljivim komentarom na društvenim mrežama.

"Dobra timska pobjeda", napisao je Begović koji je zadužio dres s brojem jedan.

(Sportske.ba)    

.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...