MONSTRUOZNO, IZ REPUBLIKE SRPSKE: Slučaj bludnog načelnika klinike UKC RS-a šokirao i istražitelje…

Darko Golić, načelnik klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje Univerzitetskog i kliničkog centra RS (UKC RS), duži period zlostavljao je pacijenta koji se nalazi u stanju kome, saznaje Srpskainfo

  • Mini market

  • 21. Jan. 2020  

  • 0

Ovaj slučaj je šokirao i istražioce.

– Pacijent koji se nalazi duži vremenski period u stanju kome zlostavljan je seksualno na različite načine – otkrio je izvor iz policije.

Iz Policijske uprave Banjaluka saznaje se kako je još uvijek u toku kriminalistička obrada Golića, te da bi osumnjičeni u toku dana trebao biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Ostali ljekari i medicinski radnici koji su jučer saslušani imaće status svjedoka u budućem krivičnom postupku koji će zbog opisa krivičnog djela najvjerovatnije biti zatvoren za javnost.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...