SVI PREPOZNAJU DAVORINA POPOVIĆA I ZDRAVKA ČOLIĆA: Nećete vjerovati ko je dječak na slici između njih

Morate priznati da su se mnoge poznate ličnosti toliko promijenile od malih nogu ili početka karijere da ih je danas gotovo nemoguće poznati.

  • Estrada

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 1

Uglavnom, to je rezultat mnogih estetskih operacija čemu toliko nije sklon muški pol. Ipak, u djetinstvu izgledate sasvim drugačije nego kada sazrijete. Primjer toga je i ovaj zavodnik mnogih ženskih srca.

Vjerovatno mnogi od vas ne možete prepoznati ko je umjetnik u sredini na slici. Na ovoj fotografiji koja je nastala u Trstu davne 1972. godine prvo ste prepoznali Zdravka Čolića.

Ukoliko pripadate malo starijoj generaciji, onda ste vjerovatno prepoznali i Davorina Popovića. Međutim, koliko god da imate godina, vjerovatno da nemate pojma ko je dječak u sredini.

Vjerovali ili ne, u sredini je Đule Van Gog.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...