I KUSTU JE ZADEVERALA: Pogledajte kako danas izgleda zanosna talijanska glumica Monica Belluci... (FOTO)

Potpuno je promijenila izgled

  • Show

  • 25. Jan. 2020  

  • 0

Prošle jeseni talijanska glumica Monica Bellucci odlučila je ošišati svoju dugu smeđu kosu te je primala samo pohvale za svoj bob sa šiškama. Sada je otišla još korak dalje, a kraće je - još ljupkije.

S 55 godina Monica Bellucci može se pohvaliti dostojanstvenim izgledom u zrelim godinama, izgledom kojem nisu kumovale veće estetske operacije. Poigrala se drastičnije tek frizurom - nakon dugog niza godina, tek je lani odlučila drastičnije skratiti kosu što se pokazalo punim pogotkom.

Prvi put s modernim bobom i šiškama pojavila se u rujnu na Filmskom festivalu u Veneciji gdje je jedna od najvećih atrakcija bio i njezin premontirani film “Nepovratno” snimljen 2002.

ROME, ITALY - OCTOBER 08: Monica Bellucci attends Academy of Motion Picture, Arts and Sciences and Istituto Luce - Cinecittà Event at Palazzo Barberini on October 08, 2019 in Rome, Italy. (Photo by Elisabetta Villa/Getty Images for Istituto Luce)Getty Images for Istituto Luce

Ovog je tjedna Monica Bellucci nazočila na 8. modnoj večeri u organizaciji udruge Sidaction, organiziranoj s ciljem podizanja svijesti o AIDS-u. Blistala je u uskoj, do poda dugoj crnoj haljini francuskog brenda Paule Ka, pokazavši vitku figuru i obline koje su je proslavile, ali i znatno kraću kosu nego prošli put.

Ovakav rez, odnosno razbarušeni bob, tek naoko nemaran, iznimno pristaje njezinu licu i daruje joj još mladolikiji izgled. K tome, kraća kosa dopušta joj efektnije poigravanje nakitom, pa je ovaj put u prvi plan stavila naušnice Cartier.

Monica Bellucci attend the 18th Fashion dinner for AIDS Sidaction Association at Pavillon Cambon in Paris on january 23, 2020., Image: 494501331, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / ProfimediaBerzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U rujnu je u Veneciji glumica dala ekskluzivni intervju za magazin Gloria, u kojem je priznala kako danas ne bi ponovila intimne i golišave scene jer je ipak u drugoj situaciji i majka je dviju djevojčica - Deve (14) i Leonie (9) koje je dobila s Vincentom Casellom. Rekla je i da svojim kćerima neće braniti da pogledaju film kada odrastu jer, realno, to ni ne bi mogla. Monica je otkrila i kako svojeg bivšeg supruga izuzetno poštuje kao glumca i oca svoje djece te se zbog njih i svakodnevno čuju zbog čega su i dalje u vezi, samo malo drugačijoj, a unatoč razvodu i dalje vjeruje u ljubav.

"Nikad nisam prestala vjerovati u nju. Doduše, žena se mijenja kada dobije djecu. Kada nije majka, onda ljubav usmjerava na sebe i svojeg partnera, no nakon što rodi djecu, onda ona dolaze na prvo mjesto", priznaje talijanska diva i otkriva kako na svoje tijelo, koje joj je glavno oruđe, pazi jednako kao i drugi: pazi na prehranu, vježba, rijetko pije i ne puši, a sve to ne radi samo radi glume nego i zbog svojih kćeri koje je trebaju. 

Monica Bellucci attend the 18th Fashion dinner for AIDS Sidaction Association at Pavillon Cambon in Paris on january 23, 2020., Image: 494501338, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / ProfimediaFoto: Profimedia

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...