I KUSTURICA JE NA NJU SVOJEVREMENO BACIO OKO: Jedna od najljepših žena svijeta konačno otkrila ko je muškarac kojeg ljubi…

Nagađa se da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više nakon susreta na Lumiere Film Festivalu u Lyonu prošle godine, gdje mu je ona uručila nagradu za životno djelo.

  • Estrada

  • 03. Jan. 2024  

  • 1

Nakon mjeseci nagađanja talijanska diva Monica Bellucci konačno je potvrdila vezu s poznatim holivudskim redateljem Timom Burtonom u velikom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Iako su već nekoliko puta viđeni zajedno i kako šeću držeći se za ruke, do sada su o šuškanjima mudro šutjeli. Međutim, glumica više ne želi skrivati svoju sreću.

''Ono što mogu reći je da mi je, prije svega, drago što sam upoznala tog čovjeka'', rekla je za francuski Elle.

''To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura. Volim Tima i jako poštujem Tima Burtona'', iskreno je priznala.

Inače, talijanska diva izabrana je za glavnu ulogu u drugom nastavku filma ''Beetlejuice'' koji režira Burton, a kojeg trenutno snimaju u Londonu.

''Volim ovaj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće. Filmovi Tima Burtona mnogo govore o tome'', dodala je.

Nagađa se da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više nakon susreta na Lumiere Film Festivalu u Lyonu prošle godine, gdje mu je ona uručila nagradu za životno djelo.

Inače, Bellucci je glumačku karijeru započela u 90-ima, a svojom ljepotom pokorila je svijet već sa 16 godina, kada je postala model poznatog talijanskog brenda Dolce & Gabbana.

Oslobođenje - “Na mliječnom putu”: Nek' sve leti, nek' sve leti

Za vrijeme snimanja filma "Na mliječnom putu", u kojem je glavnu ulogu igrala Monica Bellucci, šuškalo se i kako je režiser Emir Kusturica "bacio oko" na slavnu glumicu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...