LEYLA HAJROVIĆ ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Bolovi su počeli iznenada, Izet nije bio kući..

Najteže joj je pala činjenica da će morati šišati kosu na mjestima zahvata, no sve je prošlo dobro

  • Estrada

  • 06. Feb. 2020  

  • 0

Leyla Hajrović, supruga Dinamovog asa Izeta, nedavno se podvrgnula rutinskom zahvatu odstranjivanja ateroma. Čest je to problem, a Leyla je o njemu progovorila javno, na svojim društvenim mrežama, a potom i u intervjuu za Gloria.hr.

Straha nije bilo, kaže, svjesna je da se radi o rutinskom zahvatu pa je to bilo nešto što je - 'odradila'.

„Imala sam ih oko tri godine i nikada mi nisu radili probleme. Doktor mi je rekao da nema potrebe sklanjati ih dok me ništa ne boli. Zadnjih nekoliko mjeseci primijetila sam da su porasli i da me ponekad bole, bilo je jasno - željela sam ih odstraniti. U to vrijeme Izet je bio na pripremama i tih 14 dana je bilo idealno da na miru napravim zahvat bez da ga ometam“, priča Leyla.

„Ateromi su bili na vidljivim mjestima i strah je bio jedino prisutan u smislu toga koliko će me ošišati. Međutim, sretna sam jer se gotovo ništa ne vidi, samo su malkice skinuli kosu, tako da je sve super“, kazala je Leyla Hajrović u ragovoru za Gloriju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...