ŠPIRIĆ SE TRESE OD STRAHA: "Nije dobro što smo čuli saopštenje gospodina Palmera..." (VIDEO)

"Zaključci NSRS su i u skladu sa Dejtonskim sporazumom i u skladu sa Ustavom i u skladu sa evropskim preporukama i žao mi je što se pristupilo različitom tumačenju tih odluka", rekao je Nikola Špirić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednik SNSD-a.

  • Politika

  • 23. Feb. 2020  23. Feb. 2020

  • 2

"Ono što me posebno žalosti i nije dobro što smo čuli saopštenje gospodina Palmera takvo kakvo smo čuli", rekao je Špirić o stavovima Matthewa Palmera, zamjenika pomoćnika državnog sekretara SAD-a.

Podsjećamo, Palmer je izjavio da član Predsedništva BiH Milorad Dodik predstavlja prijetnju koju treba shvatiti veoma ozbiljno i da se prijetnja blokadom institucija u BiH mora ozbiljno da se shvati.

Špirić je, gostujući u Centralnim vijestima ATV-a istakao da bilo kakve ucjene neće riješiti problem, naglasivši da problem postoji i da se on može riješiti samo dijalogom. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...