ONA JE BOMBA: Paparazzi snimili slavnog glumca na plaži, sad je jasno zašto je ostavio Monicu Belluci... (FOTO)

Glumac Vincent Cassel, koji je ranije bio u braku s talijanskom glumicom Monicom Belucci, sada s mlađom suprugom, manekenkom Tinom Kunakey i njihovom kćeri uživa na plaži u Rio De Janeiru

  • Sex i grad

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

53-godišnjeg glumca fotografi su snimili na plaži s atraktivnom mlađom suprugom Tinom i njihovom kćerkicom Amazonie dok se igraju u valovima na plaži.

Kunakey (22) je mamila poglede u minijaturnom kupaćem kostimu, no i Cassel je u dobroj formi pa je pokazao pločice na trbuhu.

 

Podsjetimo, Cassel iz braka s Monicom Bellucci ima dvije kćeri, Devu i Leonie. Par je u braku bio 14 godina, a rastali su se 2013.

Mladu Tinu Kunakey glumac je upoznao je na Ibizi. Vjenčali su se 2018. godine nakon dvije godine veze, a godinu kasnije su dobili kćerkicu Amazonie.

Pogledajte što su snimili paparazzi...

Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...