NI KUSTURICA JOJ NIJE MOGAO ODOLJETI: Jedna od najljepših žena svijeta na udaru kritika zbog pretjeranog korištenja...

Fotografije koje je 57-godišnja Monica objavila nastale su na dodjeli nagrada Maria Callas Monaco Gala.

  • Estrada

  • 12. Maj 2022  12. Maj 2022

  • 0

Italijanska glumica, koju nosi i titulu jedne od najljepših žena svijeta, Monica Belluci našla se na udaru kritika i neodobravanja nakon što je objavila niz svojih fotografija, na kojima ne djeluje nimalo prirodno.

Fotografije koje je 57-godišnja Monica objavila nastale su na dodjeli nagrada Maria Callas Monaco Gala, u glumica na njima pozira u elegantnoj haljini s dubokim prorezom, no mnoge je iznenadilo pretjerano korištenje fotoshopa i filtera jer inače nema takvu naviku.

"Predivna si, nema potrebe da si uređuješ lice na fotografijama", "Zašto koristiti toliko fotoshopa", "Ne trebaš nikakve filtere na fotografijama, predivna si bez njih, Monica", "Predivna, ali fotoshopirana", poručili su joj pratitelji.

Podsjetimo, Monica Belluci glumila je u filmu Emira Kusturice "Na mliječnom putu". Nakon što je film doživio debakl u kinima i od strane kritičara, više od samog filma pričalo se kako je odnos između režisera i glumice bilo nešto više od profesionalnog.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...