GENI SU ČUDO: Kći Monice Bellucci osvanula na naslovnici prestižnog magazina, mnogi je uspoređuju sa majkom

Monica ne krije koliko je ponosna na svoju kćer pa je naslovnicu s Devom objavila i na svom Instagram profilu, napisavši kako je ovo samo jedan od brojnih uspjeha njene kćeri, koja je odabrala sličan put kao majka. 

  • Show

  • 11. Feb. 2021  11. Feb. 2021

  • 0

Kći bivšeg proslavljenog glumačkog para Monice Bellucci (56) i Vincenta Cassela (54), 16-godišnja Deva novo je lice na naslovnici francuskog izdanja magazina "Elle". 

Monica ne krije koliko je ponosna na svoju kćer pa je naslovnicu s Devom objavila i na svom Instagram profilu, napisavši kako je ovo samo jedan od brojnih uspjeha njene kćeri, koja je odabrala sličan put kao majka. 

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...