SVI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Betis je pobjedom skinuo Real Madrid s prvog mjesta, ali svi pričaju o nestvarnom promašaju legendarnog napadača... (VIDEO)

Kraljevi su prošlo kolo slavili u El Clasicu, ali već nakon sinoćnjeg poraza ponovo su izgubili lidersko mjesto u La Ligi. Betis je odigrao odličnu utakmicu i mora se priznati zasluženo stigao do pobjede

  • Sport

  • 09. Mar. 2020  

  • 1

I jutros je u centru pažnje legendarni Joaquin Sanchez, koji je u 55. minuti promašio nevjerovatnu šansu.

Joaquin je sve odlično uradio, prošao je Courtoisa i kada su svi očekivali da zabije gol u praznu mrežu on je pokušao asistirati što je iskoristio Luka Modrić koji je izbacio loptu.

 

Ovaj potez je šokirao sve na stadionu, a Joaquin je ubrzo izašao iz igre. Umjesto njega na terenu je bio Tello koji je u 82. minuti postigao gol za veliku pobjedu Betisa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...