VJENČANJA NEĆE BITI: Slavni glumački par naprasno otkazao tajno vjenčanja, sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja…

Par je u vezi tri godine, a u decembru 2018. su se i zaručili.

  • Show

  • 18. Mar. 2020  

  • 0

Zbog preporuke da se ne organiziraju velike zabave, okupljanja i proslave te s obzirom na to da je cijeli Los Angeles zatvorio svoje barove i restorane, glumica Emma Stone bila je primorana otkazati svoje dugo planirano vjenčanje.

Ona i njezin zaručnik Dave McCary naredni su vikend trebali izreći sudbonosno ‘da’. Iako je lokacija bila tajna, zbog toga što su sve morali stopirati, planirano vjenčanje je izašlo na vidjelo.

Sve je bilo spremno, čekalo se samo da se vjenčanica odjene, a onda je u svega nekoliko dana svijet pogodilo veliko širenje koronavirusa koji je još u januaru prvi puta zabilježen u Kini.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27: (L-R) Bradley Cooper, Emma Stone, and Dave McCary during the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. 480595 (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner)Foto: Getty Images 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...