DUBOKI DEKOLTE U PRVOM PLANU: Emma Stone za crveni je tepih odabrala predivnu haljinu poznate modne kuće (FOTO)

Američka glumica glamurozni look dodatno je upotpunila plavim ogrtačem koji je tek opušteno lagano prebacila preko ruku.

  • Žena

  • 15. Dec. 2023  

  • 1

Na premijeri filma ‘‘Poor things‘‘ u Londonu američka glumica Emma Stone zablistala je u dugačkoj satenskoj slip haljini modne kuće Louis Vuitton s dubokim dekolteom u obliku slova V i neobičnim asimetričnim šavovima koji su prelazili preko suknje. Redovi odgovarajućih dugmadi sa strane njezine puder plave haljine cijeloj su modnoj kombinaciji dali dodatni dašak elegancije.

Glumica je glamurozni look dodatno upotpunila dijamantnim naušnicama, otvorenim srebrnim cipelama na petu te elegantnim plavim ogrtačem koji je tek opušteno prebacila preko ruku. Izgledala je pomalo poput moderne princeze. image  

35-godišnja oskarovka u filmu redatelja Jorgosa Lanthimosa ima jednu od glavnih uloga, a glumi ženu koja s mozgom malog djeteta nespretno uči kako pravilno funkcionirati u tijelu odrasle žene. Lanthimosov novi film je vizualno šarena i tematikom mračna komična ekranizacija istoimenog romana škotskog pisca Alasdaira Graya, prenosi Gloria.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...