MOJ IVANE, POBRATIME MIO: Rakitić čelnicima Barcelone postavio ultimatum, nakon ovoga sve je jasno…

Hrvatski reprezentativac je na Camp Nou došao 2014. godine, a u međuvremenu je s klubom osvojio sve što se moglo osvojiti

  • Sport

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 0

Španjolci pišu kako je ovo posljednja sezona Rakitića u dresu Barcelone, a ukoliko i dođe to tog scenarija, izvjesno je da će Rakitić ostati u La Ligi odakle već ima nekoliko ponuda.

Iako je i Juventus pokazao interesovanje za njegovim uslugama, navodno Rakitić pristaje na samo jednu opciju, a taj ultimatum na svojoj naslovnici objavio je i sportski list iz Seville Estadio Deportivo.

"Ili Sevilla ili ništa", stoji na naslovnici lista.

Navodi se također kako veliki utjecaj na ultimatum Barceloni ima i Rakitićeva supruga Raquel, koja je rođena u Sevilli, a u tom gradu su se i upoznali nakon njegovog dolaska iz Schalkea.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...