ONA JE BOMBA: Supruga Ivana Rakitića ukrala svu pažnju, svi gledaju u njezin…

Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko nogometašu.

  • Estrada

  • 13. Apr. 2024  

  • 0

Nogometaš bh. korijena Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri proslavili su 11. godišnjicu braka, a na društvenim su mrežama tim povodom jedno drugome uputili i romantične čestitke.

"Sretna godišnjica živote moj. Ponosna sam što ću provesti svoj život s tobom, rekla sam ti da prije 11 godina i opet bih ponovila isto", napisala je Raquel uz njihove zajedničke fotografije.

alt

Fanovi na društvenim mrežama komentirali su Raqueline atribute, a najviše pogleda privukao je njezin dekolte.

Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko nogometašu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...