NA POMOLU JE SENZACIONALAN TRANSFER: Ivan Rakitić napušta Sevillu, njegov dolazak zatražio je…

Rakitić je za Sevillu igrao od 2011. do 2014., a vratio joj se 2020. godine.

  • Sport

  • 08. Nov. 2023  

  • 0

Lionel Messi zatražio je od uprave Inter Miamija da nastavi jačati tim, a španjolski mediji pišu da je zatražio da se u klub dovede Ivan Rakitić. Najbolji nogometaš svih vremena i nekadašnji hrvatski reprezentativac godinama su dijelili svlačionicu u Barceloni, a Messijeva je želja da to nastave u MLS-u.

Nakon što je Messi stigao u Inter Miami, došli su i Sergio Busquets i Jordi Alba, a sve se češće piše da će im se uskoro pridružiti i Luis Suarez. Messi, naime, insistira na što više svojih nekadašnjih suigrača iz Barcelone. Njegov je sljedeći izbor Rakitić i već je o tome obavijestio Davida Beckhama, jednog od suvlasnika kluba.

Mundo Deportivo piše da je Rakitić pod ugovorom sa Sevillom samo do kraja sezone i da španjolski klub želi smanjiti njegovu plaću. "To ukazuje na mogući odlazak Rakitića u bliskoj budućnosti", navodi se.

Rakitić je za Sevillu igrao od 2011. do 2014., a vratio joj se 2020. godine. Jedan je od kapitena tima u klubu s kojim je 2013./14. i prošle sezone osvojio Europa ligu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...