HUMAN GEST NAŠEG DIJAMANTA: Džeko poklonio dres medicinaru u rimskoj bolnici koji je nosio njegovo ime i broj na uniformi

Edin Džeko poklonio je dres medicinaru koji se u rimskoj bolnici bori protiv pandemije virusa korona sa imenom bh. golgetera napisanim na svom odijelu.

  • Sport

  • 16. Apr. 2020  16. Apr. 2020

  • 0

Riječ je o navijaču Rome, a ime Džeko i broj devet imao je na svojoj uniformu zato što njegov sin ima velike simpatije prema Džeki.

Kapiten Rome poslao je dres sa potpisom u znak zahvalnosti za sve što medicinski radnici rade u Italiji u borbi protiv pandemije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...