PONOVO JE SLOBODNA: Razvela je lijepa srbijanska glumica

Kada se pre šest godina glumica Marija Karan udala za holivudskog producenta Joela Lubina, svi su mislili da je to ljubav za cijeli život. Svadba je upriličena u Los Anđelesu, a zatim u Beogradu, gdje su se na vječnu ljubav zakleli u crkvi Ružici. Međutim, poslije mnogobrojnih nesuglasica nedavno su podnijeli papire za razvod braka.

  • Estrada

  • 05. Maj 2020  05. Maj 2020

  • 0

Kako saznajemo, oboje, sada već bivših supružnika čak i od najbližih prijatelji kriju da više nisu u ljubavi, kao i razlog zbog čega su se rastali.

Marija i Josel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog - kaže izvor blizak glumici i dodaje:

Marija Karan sa suprugom i sinomMarija Karan sa suprugom i sinom, Foto: Instagram/marakaran 

- Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dječak porastao, uželjela se rada i glume. Iako je Josel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želio da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi. Prema njenim riječima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji “Pet” prošle godine bila na setu sa sinom.

Prema informacijama, Marija će ostati da živi u Americi zbog sina, a Lubin je obećao pozamašnu alimentaciju kako im ništa ne bi nedostajalo.

Gaji gusenice: Marija KaranMarija Karan, Foto: instagram 

- Marija će nastaviti da živi tamo, za sada u kući u kojoj je i do sada živjela sa sinom. Kako sam načula, Josel se iselio u stan. Ona će sada probati ponovo da se aktivira tamo na kastinzima za filmove, a otvorena je i za sve što se bude radilo u Srbiji. O odnosu sa Joelom skoro da ni sa kim ne priča, ali u trenucima kada se jadala prijateljima to je uglavnom bilo vezano za to što on puno radi, sve češće je odsutan od kuće, dok je ona sa djetetom i bez angažmana, makar povremenog. Međutim, niko nije slutio da bi to moglo dovesti do razvoda - kaže izvor za "Blic"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...