GROM IZ VEDRA NEBA: Razvela se najpoznatija srbijanska glumica, ljubav je pukla iznenada, a sada znamo i razlog…

Niko nije očekivao da je naizgled idiličan brak srbijanske glumice i njenog supruga, poznatog holivudskog agenta, nakon šest godina doživio svoj kraj

  • Estrada

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Poznata glumica Marija Karan (38) razvela se od hollywoodskog agenta Joela Lubina, pišu srbijanski mediji.

"Marija i Joel su se razveli i sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog", piše Blic.

Glumica je navodno bila nezadovoljna jer nije dobivala angažmane u Hollywoodu, a Joel joj nije pomagao i stalno joj je govorio da mora usavršiti svoj naglasak. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...