KAKVA GLUPOST: Kupio Mercedes sa 400 „konja“ pa nakon samo sat vremena zauvijek ostao bez vozila…

Policija nema milosti.

  • Auto

  • 20. Maj 2020  20. Maj 2020

  • 0

Primjer engleskog vozača iz grada Heywooda koji je kupio polovan Mercedes-Benz A45 AMG da bi samo sat kasnije vlastitom glupošću ostao bez automobila, tema je mnogih otočkih medija.

Lokalna policija zaustavila je vozača u srebrenoj jurilici, koji je vozio luđački brzo te svojim dvolitarskim turbobenzincem od 381 KS prekoračio ograničenje brzine. No, to nije bio jedini problem.

Činjenica da još nije stigao registrirati automobil bila je kobna. Prema pravilima u Velikoj Britaniji, kazna je okrutna. U ovakvim slučajevima postoje samo dvije opcije. Ili će vam automobil oduzeti pa ga preprodati ili će ga, jednostavno, poslati na presu za uništavanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...