SUKOB TRUMPA I VODITELJICE: Nakon što je optužio njenog muža za ubistvo, ona mu odbrusila: 'Ti si stvarno okrutna, bolesna i odvratna osoba!'

Američka TV voditeljica oštro se obrušila na Donalda Trumpa nakon njegove opaske da se njen muž, ujedno i bivši potpredsjednik iz Obamine administracije, možda izvukao s ubistvom, piše BBC.

  • Svijet

  • 21. Maj 2020  21. Maj 2020

  • 0

Naime, Trump je na Twitteru, čini se, pokušao povezati voditelja na MSNBC-u Joea Scarborougha sa smrću svoje pomoćnice otprije dvadesetak godina, što je teorija zavjere koju je policija odavno opovrgla.

'Donald, ti si vrlo bolesna osoba', kazala je voditeljica Mika Brzezinski braneći svoga supruga.

Također, uputila je zahtjev Twitteru da ukloni predsjednikove sporne objave.

Što je još Brzezinski kazala?

'Opet tvita razne teorije zavjere o Joeu, lažno ga optužujući za ubistvo', kazala je Brzezinski tijekom emisije Morning Joe na MCNBC-u te se nakon toga obratila direktno Trumpu.

Zapitala se i kako je moguće da predsjednik izloži porodicu preminule asistentice u Kongresu – za koju policija kaže da je umrla prirodnom smrću 2001. u uredu Joea Scarborougha – 'takvom sranju'.

'Donald, ti si bolesna osoba', rekla je Brzezinski. 'Ti si stvarno okrutna, bolesna i odvratna osoba.'

Dodala je i kako su Trumpovi tvitovi samo način da odvrati pažnju javnosti od pandemije koronavirusa jer njezin muž 'govori samo istinu' o Trumpovoj 'nesposobnosti da se nosi s ovom velikom ljudskom katastrofom'.

I Brzezinski i Scarborough su u svojim emisijama bili vrlo kritični prema Trumpu i načinu na koji se nosi s krizom izazvanom koronavirusom. Inače diljem SAD-a, broj oboljelih premašio je 1,5 miliona.

Brzezinski se obratila i direktno Twitteru te kazala kako bi kompanija trebala obrisati predsjednikove objave.

'Trebali biste se sramiti', bila je oštra prema tehnološkom gigantu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...