POZNATI BH. GENETIČAR OBJAVIO: "I sin i ja smo pozitivni na koronavirus, moja supruga tri noći nije spavala..."

"Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji", napisao je Marjanović.

  • Vijesti

  • 27. Jul. 2020  27. Jul. 2020

  • 0

Profesor genetike i bioinžinjeringa Damir Marjanović pozitivan je na novi korona virus, saopćio je to on putem svoje Facebook stranice, javlja N1.

"Bezobrazni uljez SARS Cov-2 se uvukao u naš mali trokut Marjanovića. Moj sin je pozitivan od petka, od kada se sve troje nalazimo u izolaciji. Prve simptome sam osjetio u subotu a evo od danas sam i zvanično pozitivan. Moja supruga i Tinova mama, heroj ovog našeg trokuta koji posljednjih 72 sata skoro i da ne spava čuvajući svoje momke, za sada je negativna i nadamo se da će tako i ostati!", napisao je Marjanović.

"O simptomima ću pisati poslije, ali dovoljno je reći da je ovaj post namjerno kratak. Hvala mnogima koji su me kontaktirali, koji su mi već pomogli i koji su mi poslali poruke potpore. Zapisujem svako ime (a ima ih mnogo) i čim skupim malo više snage u nekom od narednih postova ću im se i javno zahvaliti, jer oni moraju znati koliko su njihove riječi i djela u proteklom vikendu značile nama troma. Borba nije gotova, ali bitke se dobivaju. Ovo definitivno nije sprint i čini se da će biti maraton. No, istrčat ćemo ga nas troje zajedno", naveo je.

Marjanović je u svojoj objavi zamolio sve njegove prijatelje s kojima je bio u kontaktu protekle sedmice, bez obzira, kako je naglasio, na sve distance i maske koje su imali, da prate svoje stanje u ovoj sedmici.


Podsjetimo, u prethodna 24 sata, u Bosni i Hercegovini je testirano je 924 uzoraka od kojih je 183 pozitivno na korona virus, prema podacima entitetskih institucija i Vlade Brčko distrikta.

U navedenom periodu preminulo je 7, dok se 75 osoba oporavilo. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...