VLADIKA JOANIKIJE UZBURKAO DUHOVE: „Nikakva rampa neće podijeliti Crnu Goru i Hercegovinu…“

Vladika budimljansko-nikšićki Joanikije, koji je sinoć sa vladikom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Dimitrijem predvodio litiju ulicama Trebinja, zahvalio je Trebinjcima i ostalim Hercegovcima za podršku koju su pružili „u očuvanju svetinja na području Crne Gore“.

  • Društvo

  • 20. Avg. 2020  20. Avg. 2020

  • 1

Vladika Joanikije, obraćajući se okupljenim građanima na trebinjskom Trgu slobode, čestitao je svim Trebinjcima slavu i prenio riječi zahvalnosti iz Crne Gore.

“Bila mi je velika žalost kada je sveti Vasilije pohodio grad Nikšić, kada je vlast Crne Gore stavila rampu da Hercegovci ne mogu da prođu u Nikšić. Nikada se poniženije nisam osjećao nego kada sam vidio da narod iz Hercegovine nije mogao doći”, rekao je vladika Joanikije.

“Mi smo jedan narod, jedna vjera i jedna tradicija. Jedno srce i jedna duša”, poručio je vladika Joanikije.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...