KUHA U CRNOJ GORI, NOVI UDAR NA ABAZOVIĆEVU STRANKU: "U URA-i su kratke noge, nikako da objave..."

"U URA-i su kratke noge", tako je predsjednik Pokreta za promjene PzP i jedan od lidera Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević okarakterisao izjavu funkcionera Građanskog pokreta URA Zorana Mikića da nisu dobili bilo kakve sugestije iz međunarodne zajednice za kadrovska rješenja.

  • Regija

  • 15. Okt. 2020  15. Okt. 2020

  • 0

Mikić je za Radio Slobodna Evropa kazao da u trojnoj koaliciji jedino URA ima u programu zalaganje da Crna Gora bude članica NATO-a.

- Nismo dobili bilo kakve sugestije iz međunarodne zajednice. Te institucije i organizacije su, prije svega, zainteresovane za reforme koje se planiraju u sektoru bezbjednosti - istaknuo je izvršni direktor URA-e.

Medojević je Mikićevo obraćanje javnosti podijelio na Facebooku, a odgovarajući na komentare prijatelja na toj društvenoj mreži, opet se obrušio na URA-u.

Na komentar jednog Facebook korisnika: "Dobra im je priča, biće profesionalci na čelu koje mi predložimo... A uzgred uzećemo sve resore", Medojević odgovara: "Samo ima jedan problem. Nikako da objave imena tih “profesionalaca”. Možda nešto kriju."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...