AZERBEJDŽANSKA VOJSKA NEZAUSTAVLJIVO NAPREDUJE: Zauzeli još jedan grad i više sela; Predsjednik Aliyev se slavodobitno obratio građanima

Azerbejdžanski predsjednik Ilham Aliyev potvrdio je da je azerbejdžanska vojska od armenske okupacije oslobodila grad Zengilana sa šest okolnih sela, kao i još 18 sela koja pripaduju drugim gradovima, javlja Anadolu Agency (AA).

  • Svijet

  • 20. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 2

Aliyev je u obraćanju građanima rekao kako su u blizini grada Fuzuli oslobođena sela Dortcinar, Kurtler, Yukari Abdurrahmanli, Kargapazar, Asagi Veyselli i Yukarı Aybasanli.

U blizini grada Džebraila oslobođena su sela Sarafsa, Hasankaydi, Fuganli, Imambagi, Tasveyselli, Aktepe i Yar Ehmedli, te u blizini grada Hodžavend sela Agcakend, Mulkudere, Tasbasi, Gunesli i Veng.

Aliyev je također potvrdio da je vojska njegove zemlje oslobodila i grad Zengilan i okolna sela Havali, Zerneli, Memmedbeyli, Hekeri, Serifan i Muganli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...