ONA JE BOMBA: Slavna Brooke Shields pozirala u bikiniju, niko ne vjeruje da je odavno u šestoj deceniji života…

Brooke Shields na Instagramu je pokazala svoju figuru u bikiniju, a njezini obožavaoci su naprosto poludjeli.

  • Sex i grad

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Ta 55-godišnja glumica i model otkrila je kako joj je trebalo samopouzdanja da pokaže tijelo u bikiniju u pedesetim godinama.

"Nosila sam one velike kupaće kostime koji su morali imati što više tkanine", rekla je Shields za "People". "Kćeri su mi rekle da je to smiješno. Bilo je to nekako kao da sam se vidjela njihovim očima i samo slavila stvari poput svoje stražnjice. Stvari na koje se nikad ne bih fokusirala u životu. Imati 55 i reći: Čekaj malo, žene u pedesetima još nisu gotove."

"Ako ste u tim godinama, posebno ako ste glumica, to je kao da ste imali svoju karijeru pa se možete opustiti, no ja mislim da tek počinjem", dodala je.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...