GENI SU ČUDO: Kći Brooke Shields na maturskoj zabavi nosila njezinu haljinu s crvenog tepiha...

Danas, osim Rowan, koja jako nalikuje svojoj lijepoj mami, imaju i 15-godišnju kćer Grier.

  • Show

  • 08. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 0

Starija kći američke glumice Brooke Shields, 18-godišnja Rowan Henchy pamtit će matursku večer zbog dara koji joj je povodom posebne prilike omogućila mama. Na proslavu zrelosti došla je u haljini u kojoj je 56-godišnja glumica blistala na dodjeli Zlatnih globusa 1998.

Tada je bila nominirana za glavnu ulogu u sitkomu “Odjednom Susan”, ali nagradu joj je ispred nosa "otela" Calista Flockhart, zvijezda serije "Ally McBeal".

Glumica je dobila modnu zadovoljštinu, jer su svi pričali o njezinoj haljini bez rukava u kojoj je plijenila poglede na crvenom tepihu. Tada je bila udana za tenisera Andrea Agassija, nosila je njegov vjenčani prsten skrivajući osmijehom probleme u braku, što je godinu kasnije dovelo do razvoda.

Glumica se 2001. udala za scenaristu Chrisa Henchyja (57) i u New Yorku osnovala porodicu. Danas, osim Rowan, koja jako nalikuje svojoj lijepoj mami, imaju i 15-godišnju kćer Grier. Brak im je skladan, uživaju u mirnom porodičnom životu, a glumica je danas ambasadorica brenda "Tupperware". 

imageFoto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...