ŽARI I PALI I U ŠESTOJ DECENIJI: Slavna Brooke Shields objavila je seksipilne fotografije na svom Instagramu, pa otkrila veliku tajnu...

Glumica je objavila video u kojem nosi crni grudnjak koji joj je naglasio dekolte, a objavila je i fotografiju u svrhu promoviranja jednog modnog brenda za koji je snimila kampanju.

  • Show

  • 11. Feb. 2022  11. Feb. 2022

  • 1

Američka glumica Brooke Shields proslavila se u kultnom filmu "Plava laguna", snimljenom davne 1980. godine, a koji je u ono vrijeme izazvao velike kontroverze zbog razgolićenosti glavnih glumaca, koji su tada bili tek tinejdžeri.

Čini se da 56-godišnja Brooke ni danas nema ništa protiv skidanja i pokazivanja golog tijela, barem ako je suditi prema posljednjim objavama na njenom profilu na Instagramu.

Naime, glumica je objavila video u kojem nosi crni grudnjak koji joj je naglasio dekolte, a objavila je i fotografiju u svrhu promoviranja jednog modnog brenda za koji je snimila kampanju.

"Puno sam radila sa svojim trenerom Ngoom Okaforom. Odradili smo treninge u 5 ujutro, ali nisam pila pa sam se ujutro lakše probudila. I ego mi je pomogao! Pomislila sam: 'Ako snimiš ove slike i nećeš biti zadovoljna onim što vidiš, bit ćeš teška prema sebi'", otkrila je Brooke putem društvenih mreža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...