DIVLJAČKI START ŠOKIRAO SVIJET: Italijani otkrili šta je sudija rekao Quatri nakon što je skoro slomio nogu Edinu Džeki...

Roma je sinoć na svom terenu pobijedila Fiorentinu rezultatom 2:0 u meču šestog kola Serije A.

  • Sport

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

"Vučica" je došla do nova tri boda, a golove za pobjedu postigli su Spinazzola i Pedro. No, detalj koji je obilježio meč, dogodio se u samom finišu.

Naime, Martinez Quatra je divljački faulirao Edina Džeku, zbog čega je dobio direktan crveni karton. On je objema nogama udario Džeku, kojeg je samo sreća spasila od teže povrede.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste što se defanzivac Fiorentine još čudio što je dobio crveni karton i pravio se kao da mu ništa nije jasno.

Ipak, tada je stvari u svoje ruke uzeo glavni sudija Orsato, koji je Quatri jasno rekao da se "ne pravi Englez".

"Zašto crveni? Zar se šališ? Idi vani, idi. Stopalo ti je visoko bilo do njegovog koljena i nema tu ništa sporno. Idi vani", poručio je Orsato igraču Fiorentine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...