PANIKA U GLAVNOM GRADU SAD-a: Zbog straha od nereda, vlasnici obezbjeđuju izloge u Washingtonu

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vide se vlasnici kako postavljaju drvene obloge i zaštitu na izloge svojih prodavnica.

  • Svijet

  • 02. Nov. 2020  03. Nov. 2020

  • 0

Zbog protesta koji se očekuju nakon izbora 3. novembra, vlasnici prodavnica u Washingtonu obezbjeđuju izloge, strahujući od nereda u izbornoj noći.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vide se vlasnici kako postavljaju drvene obloge i zaštitu na izloge svojih prodavnica, prenosi tanjug.

U međuvremenu, iz Bijele kuće su saopštili da pripremaju novu ogradu koja će je obezbjeđivati, a po kojoj niko neće moći da se penje, prenijeli su američki mediji.

Na američkim predsjedničkim izborima već je glasalo više od 95 miliona Amerikanaca u potencijalno najvećem odazivu na američke izbore u savremenom dobu, objavio je Izborni projekt SAD sa Univerziteta Florida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...