I ZIDANE SE HVATAO ZA GLAVU: Pogledajte potez večeri u režiji nogometaša Intera, niko više ne priča o pobjedi Reala…

Sjajan meč odigran je u Madridu na stadionu Alferdo Di Stefano, gdje je Real ugostio Inter i na kraju uz dosta muke došao do pobjede rezultatom 3:2.

  • Sport

  • 04. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

Real je vodio 2:0 pogocima Benzeme i Ramosa nakon 33 minute, ali je ubrzo Lautaro Martinez smanjio na 2:1 Inter, a preko Perišića dolazi do izjednačenja u 68. minuti.

Real je potom krenuo silovito, da bi Rodrygo u 80. minuti postigao pogodak za novo vodstvo madridskog kluba. Bila je to akcija mladih rezervista - Vinicius je ubacio, a Rodrygo pogodio. Real je sačuvao vodstvo i došao do važne pobjede.

No, utakmicu je obilježio pogodak Lautara Martineza. Gol je postigao Lautaro Martinez, no sve zasluge ipak idu Barelli, koji je maestralno petom asistirao svom saigraču.

Barella je pokazao kakav je majstor, a njegova asistencija iz Madrida će se dugo prepričavati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...