DOBRO OBAVIJEŠTENI IZVORI IZ BIJELE KUĆE POTVRDILI: "Savjetnici se tiho udaljavaju od Trumpa, gotovo je!"

"Gotovo je", rekao je jedan od ključnih savjetnika iz Trumpove vlade. Rekao je kako su u vladi zabrinuti šta će Trump napraviti kada shvati da je izgubio.

  • Svijet

  • 06. Nov. 2020  07. Nov. 2020

  • 0

Izvori bliski Bijeloj kući za CNN su otkrili kako se Trumpovi viši saradnici polako, ali sigurno udaljavaju od njega.

Ista je situacija s ljudima iz Bijele kuće, kao i s ljudima iz kampanje.

Više nije samo pitanje hoće li priznati poraz nego i šta će napraviti kasnije.

"Gotovo je", rekao je jedan od ključnih savjetnika iz Trumpove vlade. Rekao je kako su u vladi zabrinuti šta će Trump napraviti kada shvati da je izgubio.

"Bože... Ko zna...", rekao je.

Neki u kampanji su, rekao je CNN-u savjetnik, preispitivali odluku Trumpovog tima da se u kampanju uključe Rudy Giuliani i Trumpovi sinovi koji sada pričaju o krađi glasova.

Savjetnik je rekao i kako Trump ima pravo osporavati rezultat, ali i kako to radi potpuno pogrešno.

Drugi savjetnik kaže da je Trump izoliran kada se radi o tvrdnjama da su mu glasovi ukradeni.

"Uglavnom je sam u tome", kaže drugi savjetnik. No izvori kažu i kako su neki ljudi i dalje uz Trumpa i govore mu ono što žele čuti.

Podsjetimo, Joe Biden je sve bliže pobjedi nad aktualnim predsjednikom, republikancem Donaldom Trumpom.

Prema posljednjim rezultatima, Biden je napravio veliki preokret u Georgii i sada ondje vodi pred Trumpom, a nakon toga je preokrenuo i rezultat u Pennsylvaniji.

Ako ovako ostane u Pennsylvaniji, Bidenu će to biti dovoljno za pobjedu na američkim izborima, bez obzira na rezultate u svim drugim državama u kojima se još broje glasovi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...