OGLASILA SE AMERIČKA AMBASADA U BiH: Eric Nelson razgovarao sa Miloradom Dodikom o jačanju...

Oglasila se Ambasada SAD-a u Bosni i Hercegovini.

  • Društvo

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 1

Ambasador Sjedinjenih Država u BiH Eric Nelson razgovarao je s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom o prilikama za jačanje bilateralnih veza i ekonomske saradnje za vrijeme njegovog predstojećeg predsjedavanja Predsjedništvom, objavljeno je na Twitter nalogu Ambasade SAD-a u BiH.

Također je razgovarano o potrebi da se uspostavi odvažan ton mira, međusobnog poštovanja i počasti za sve civilne žrtve kako bi se obilježila 25. godišnjica Dejtonskog mirovnog sporazuma 21. novembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...