TIJELA POLOMLJENA I UGLJENISANA: Obdukcija stradalih u avionu na Kozari pokazuje koliko je pad bio STRAVIČAN

Po nalogu dežurnog tužioca, obavljena je obdukcija njihovih tijela.

  • Hronika

  • 14. Dec. 2020  14. Dec. 2020

  • 0

Igor Ivanović (34) iz Beograda i Irina P. iz Rumunije, preminili su od velikog broja masivnih povreda koje su zadobili prilikom pada njihovog aviona prošle sedmice na području Kozare, saznaje "Sprskainfo".

Po nalogu dežurnog tužioca, obavljena je obdukcija njihovih tijela, a kako Srpskainfo otkriva, njih dvoje su zadobili ogroman broj lomova, što je bilo kobno.

– Osim toga, tijela su bila ugljenisana, ali vatra i dim nisu uzroci smrti. Nakon pada, došlo je i do curenja i zapaljenja kerozina te je plamen zahvatio njihova tijela, ali već su bili preminuli – otkrio je izvor.

Avion firme “STS Avijacija” nestao je s radara u četvrtak poslije podne, a olupina je nakon opširne 24-satne potrage pronađena u petak u šumi u selu Subotići na Kozari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...