INZKO IMA VAŽNU PORUKU ZA GRAĐANE OVOGA GRADA: "Dragi Mostarci..."

U nedjelju, 20. decembra, u Mostaru se nakon 12 godina održavaju lokalni izbori.

  • Vijesti

  • 18. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 0

Visoki predstavnik Valentin Inzko pozvao je građane Mostara da u nedjelju, kada se održavaju izbori, proslave demokratiju tako što će izaći i glasati u što većem broju, ostvarujući svoje demokratsko pravo koje im je već toliko dugo bilo uskraćeno.

- Dvanaest godina nakon što su posljednji put imali priliku da glasaju za svoje lokalne predstavnike, pozivam građane Mostara da odgovore masovnim odzivom na lokalne izbore u nedjelju. Iskoristite vlastita bonska ovlaštenja i glasajte - poručio je Incko Mostarcima.

On je apelovao da građani glasaju na osnovu pitanja i predloženih rješenja čiji je cilj napredak Mostara, saopšteno je iz OHR.

– Dragi Mostarci, iskoristite svoje biračko pravo, neka se vaš glas čuje i ne dopustite da drugi odlučuju umjesto vas ili vašeg grada – dodao je Incko.

U nedjelju, 20. decembra, u Mostaru se održavaju lokalni izbori nakon 12 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...