GRUDNJAK NAMJERNO ZABORAVILA: Srbijanska starleta pozirala potpuno gola pa izbezumila fanove (FOTO)

Porodica je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, ali su pobjegli u Srbiju kad je počela operacija "Bljesak".

  • Estrada

  • 24. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 0

Srbijanska starleta Stanija Dobrojević (35) poznata je kao reality zvijezda koja svakodnevno objavljuje fotografije na kojima pozira u oskudnoj odjeći. Često pozira u oskudnim modnim kombinacijama kojima ističe svoje obline.

Ovaj put otišla je korak dalje pa je pozirala bez odjeće. Tačnije, samo u tangama. Reality zvijezda i pjevačica u pokušaju pokazala je bujne silikonske grudi, a brojni pratioci komentirali su kako je Stanija najzgodnija žena na Balkanu. 

24sata

Foto: Instagram 

24sata

Foto: Instagram / ginemargrethe

Inače, ova starleta rođena je u Virovitičko-podravskoj županiji. 

Porodica je početkom rata živjela u Voćinu, odakle su otišli u Okučane, ali su pobjegli u Srbiju kad je počela operacija "Bljesak".

24sata

Foto: Instagram     

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...